U heeft geen producten in uw winkelwagen.

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Unique Konjac

€ 21,62

Beschikbaarheid: Op voorraad

SKU: UP-Konjac
Konjac wordt verkregen uit de plant Amorphophallus konjac die voorkomt in warme streken van Japan, China en Indonesië. Uit de wortelknollen wordt een meel gewonnen, die voornamelijk uit de polysaccharide glucomannaan bestaat en tot 100 maal zijn eigen volume aan water kan opnemen. Hieruit kan een gel worden gemaakt met zeer visceuze eigenschappen en een lage energie-inhoud. Het kan dienen als vervangingsmiddel voor gelatine.
In Japan wordt de gel (konyaku) reeds lange tijd in bepaalde gerechten gebruikt. Konjac is synergistic in combinatie met kappa carrageenan en xanthaan gom. Dit vormt een thermoreversible, elastische gel.
Bekender van "WD50" is de knoop van ganzelever, welke hij maakt met de combinatie Konjac en xanthaan gom.

* Verplichte velden

Details

Konjac wordt verkregen uit de plant Amorphophallus konjac die voorkomt in warme streken van Japan, China en Indonesië. Uit de wortelknollen wordt een meel gewonnen, die voornamelijk uit de polysaccharide glucomannaan bestaat en tot 100 maal zijn eigen volume aan water kan opnemen. Hieruit kan een gel worden gemaakt met zeer visceuze eigenschappen en een lage energie-inhoud. Het kan dienen als vervangingsmiddel voor gelatine. In Japan wordt de gel (konyaku) reeds lange tijd in bepaalde gerechten gebruikt. Konjac is synergistic in combinatie met kappa carrageenan en xanthaan gom. Dit vormt een thermoreversible, elastische gel. Bekender van "WD50" is de knoop van ganzelever, welke hij maakt met de combinatie Konjac en xanthaan gom.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

  1. Review dit product!

Schrijf uw eigen review